23 Temmuz 2014 Çarşamba

Bizi teselli edecek cümleler buluruz her zaman...

Amannn canım herşey de onların,tüm kaliteli malları onlar yapıyor,en çok tükettiklerimiz..........!
Her seferinde kullanmayın artık denildiğinde cevap olarak hazır gelir bu cümleler..
Peki cebinden çıkan o para ile anne-babanın-kardeşinin ya da çok sevdiğin komşunun öl-dü-rül-dü-ğü-nü düşün!
çok acı değil mi.......!
Evet yıllardır bu kaliteli,bu ucuz,bu bana iyi geliyor,bu bağımlılık yaptı vazgeçemiyorum dedik ve ellerimizle büyüttük o zalimleri...
Ey iman edenler, yahudi ve hristiyanları dostlar (veliler) edinmeyin; onlar birbirlerinin dostudurlar. Sizden onları kim dost edinirse, kuşkusuz onlardandır. Şüphesiz Allah, zalimler topluluğuna hidayet vermez.
MAİDE 56
Birde artık kusturan cümleler var ki ;+Boykot ne yapabilir ki,+elimizden bişi gelmiyor,+sadece dua olur mu.....
olmaz elbette,ama herkes gücü nispetinde yapacak,ekonomisi zayıf olan bi topluluk bu kadar haddi aşabilir mi?Sen başla bir yerden istedikçe devamı gelir mutlaka.
Ve dua........Adam dua etmeye üşeniyor adeta,diyor ki dua yeter mi ??

Hepimizin zararlı-yaralıyı bi kenara bırakıp çok ciddi bir şekilde zalimlerin ürünlerini kullanmayı bırakmamız gerekiyor.Bu dünya öyle gelip,geçmelik yer değil,yaptıklarımızın,yediğimiz ve içtiklerimizin hesabı var....
Rabbim bizi zalimlere destek veren,zalimlerden etmesin....Ellerimizle ateşe atmayalım kendimizi....
"Onlar (Yahudiler) nerede bulunurlarsa bulunsunlar, Allah'ın ahdine ve insanların (müminlerin) himayesine sığınmadıkça, kendilerine zillet (damgası) vurulmuştur; Allah'ın hışmına uğramışlar ve miskinliğe mahkum edilmişlerdir. Çünkü onlar, Allah'ın âyetlerini inkâr ediyorlar ve haksız yere peygamberleri öldürüyorlardı. Bu da, onların isyan etmiş ve haddi aşmış bulunmalarındandır. Hepsi bir değildir; Ehl-i kitap içinde istikamet sahibi bir topluluk vardır ki, gece saatlerinde secdeye kapanarak Allah'ın âyetlerini okurlar." (Al-i İmran, 3/112-113)
Kim bir mümini kasten öldürürse, cezası, içinde ebedî olarak kalacağı cehennemdir. Allah ona gazab ve lanet etmiş ve onun için büyük bir azab hazırlamıştır./Kur'an
Tüketiciler Derneğinin verdiği ürün listesi;
LİSTENİN ÇIKTISINI ALIP MUTFAĞINIZA ASIN,Kİ GÖZÜNÜZ ALIŞSIN GÖRMEYE...
GÖZ GÖRMEYİNCE GÖNÜL KATLANIR DEMİŞLER....

Bu da özel bir araştırmadan gelen bilgiler..
vee Coca Cola tutuşmuş olmalı ki dün,gelirlerinin İsrail'e bağışlanmadığını ve herhangi bir bağlantılarının olmadığını,ABD kökenli bir şirket olduklarını beyan etti.Güldük bayaa :)


6 yorum:

  1. Çok açıklayıcı bir paylaşım olmuş. Coca Colanın açıklamasına bende çok güldüm ve senin gibi tutuşmuş olmalılar bu sefer ki baya ciddi diye düşündüm. Bu arada;
    ✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
    ✿ Kadir gecemiz mübarek ve dualarımız kabul olur inşaAllah ✿
    ✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bedeli çok ağır olsa da inşaAllah dirilişe,uyanışa vesiledir olanlar...
      yürekten aminnnn :)

      Sil
  2. Dün markette elim milka'ya geldi gitti acaba onlarınmıydı diye, onlarınmış. Almadım. Almayınca bana bişey olmadı, milkasızlıktan ölmedim yani.
    Ve doğadan... çok şaşırdım onlarınmış.
    Elimizden geleni yapmaksa niyetimiz yapıcaz elbet almıcaz, kullanmıcaz, bu kadar basit. Rabbim gördüğünü görmezden gelenlerden eylemesin bizleri inşallah canım benim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminn,inşaAllah ....:)
      Rabbim bu bilincimizi daim kılsın,eskiden de uyarıyodum arkadaşları cola için,bırakamıyorum diyodu,Dün artık asla içmem dedi,meğer ben nelere sebep oluyomuşum,bu sayılar artacak ve zalimler hak ettiğini bulacak (:
      bende doğadan ve hayat su'ya çok şaşırdım! :))

      Sil
  3. bence bunu boykotla sadece nereye kadar ki diyenlere göstermeli ABD kökenlilermişte yok vs. filan..Kesinlikle gözlerimizin alışması lazım çok haklısın bu konuda da. İnşallah duyarlı olablen topluluk oluruz bizlerde. Bu arada bi mimin var bende mimledim seni bana uğrayıp bakarsan bi de vakit bulup cevaplarsan çok sevinirim. Selam ve dua ile :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) işte onlarınki de kaş yapayım derken göz çıkarmak,sanki abd çok iyide israil kötü...
      ikisi aynı zalim..
      Aminnn canım inşaAllah...:)
      mimler korkulu rüyam :D inş.kolaydır sorular,bakayım hemen

      Sil